top of page

GUNSTIG KLIMA

Alfaz del Sol ligger i Alfaz del Pi på Costa Blanca. Det gode klimaet

her har tiltrukket innflyttere fra hele Europa, men likevel er det

spanske særpreget bevart.

Mellom husene i Alfaz del Sol kan du rusle på svale gangveier til områdets oppvarmede svømmebasseng og boblebad. Husene er bygget i spansk stil, to og tre etasjer høye, alle med heis.
logo_4832c1c79a.png

ET TRIVELIG NABOLAG

Mellom husene i Alfaz del Sol kan du rusle på svale gangveier til områdets oppvarmede svømmebasseng og boblebad. Husene er bygget i spansk stil, to og tre etasjer høye, alle med heis.

Prosjektet ligger i åsen ovenfor Alfaz del Pi sentrum, inne i et etablert boligområde med beboere fra en rekke land. Man kan se Middelhavet fra området, men det ligger likevel langt nok fra sjøen til at lokalklimaet er tørrere, svalere og dermed mer behagelig enn nede ved vannet. Området ligger sentralt plassert i nærheten av hovedveien som fører til flyplassen, og til opplevelser langs den solrike kysten. 

 

Byene Altea og Benidorm ligger rett i nærheten, med utallige muligheter innen både opplevelser og service. Den nærliggende stranden i Albir gir fine muligheter til både bade- og strandliv. Nærmeste flyplass er Alicante, 45 minutter unna. Alicante er blant de flyplassene de skandinaviske flyselskapene flyr oftest og rimeligst til. Visste du at det kun tar tre timer og 45 minutter å fly hit fra Gardermoen? Det er to timer mindre enn det tar å fly til Kanariøyene.

SOSIALT

Å bo i Spania gir deg 

muligheten til et aktivt og sosialt liv.

 

SENTRALT 

Alfaz del Sol ligger i Alfaz del Pi kommune på Costa Blanca. Området ligger rundt 50 km fra flyplassen i Alicante, og 7 km nord for populære Benidorm.

Kos deg med tapas

Det sies at begrepet tapas oppsto i Spania en gang rundt forrige århundreskifte. Til den daglige sherryen på de lokale barene ble det servert et lite stykke skinke. En dag ble denne skinken lagt på glasset i mangel av en asjett. Neste gang vedkommende ble servert vin, forlangte han at denne skulle serveres “con tapa” - med lokk. I dag har tapas utviklet seg til å være mer enn kun skinke. Når du bestiller tapas, kan du nå få både kjøtt, fisk, skalldyr og grønnsaksretter.

bottom of page