top of page

ALLTID NOE SOM SKJER

Et aktivt liv

 

Alfaz del Sol er stedet for deg som både ønsker å sitte alene

under et appelsintre eller delta aktivt i et skandinavisk miljø

med et mangfold av aktiviteter. 

Du vil alltid finne noen å ha det hyggelig sammen med,

når du selv ønsker det. 

 

I Albir finnes den norske Sjømannskirken, som også er et sosialt

midtpunkt i det norske miljøet. Aktivitetene rundt klubben og

kirken er mangfoldige, og spenner fra uforpliktende treff til

organiserte samlinger, kurs og studier.

 

Innen kort kjøreavstand finnes rike muligheter for egne

aktiviteter. Her kan du glede deg over strender, turområder,

golfbaner, museer og kulturattraksjoner, småbutikker og

kjøpesentre, gamle og nye byer, restauranter og natteliv.

 

 

Aktiv klubb for aktive nordmenn

Den Norske Klubben i Alfaz del Pi er et godt utgangspunkt for å få nye venner, utveksle erfaringer og få råd av nordmenn som har bodd lenge i Spania. Klubben tilbyr også varierte aktiviteter som spanskkurs, bridge, korsang, boklån, utflukter, fjellturer, revy og ulike foredrag. I den norske Sjømannskirken i Albir serveres det vafler, kaffe og norske aviser hver dag, og risgrøt på lørdager. Kirkesenteret arrangerer aktiviteter som språkkurs, petanque, revy, korsang, seminarer og kirkeaftener.

logo_4832c1c79a.png
CHECK AVAILABILITY

I FORM:

I områdene rundt Alfaz del Sol har du blant annet muligheter til å jogge, dykke, fiske, seile, samt spille tennis og andre ballspill.

 

GOLF FOR ALLE:

Ikke langt unna finner man en rekke golfbaner med både 9 og 18 hull. 

KORT VEI TIL TURMÅL

Mange opplevelser

 

Alfaz del Pi har mye å by på, men ligger også sentralt i forhold til andre spennende byer og områder. Her får du noen smakebiter.

ALBIR (5 km fra Alfaz del Pi)

ALBIR (5 km fra Alfaz del Pi)

Albir er strandområdet i Alfaz del Pi kommune. Byen er kjent for sin nydelige rullestensstrand og flotte strandpromenade, og byr på et stort utvalg av kafeer og restauranter. Det er også her du finner den populære sjømannskirken.

ALICANTE (50 km fra Alfaz del Pi)

ALICANTE (50 km fra Alfaz del Pi)

Alicante er hovedstaden i provinsen som Alfaz del Pi er en del av. Byen har et berømt havneanlegg med restauranter og marina, og byr ellers på alt fra fantastiske strender, slottet Santa Barbara, ulike museer og gode shopping-muligheter. Den viktigste flyplassen på Costa Blanca ligger 12 km syd for Alicante sentrum.

ALTEA (7 km fra Alfaz del Pi)

ALTEA (7 km fra Alfaz del Pi)

Altea er den eldste byen i Costa Blanca, og også en av de vakreste. Den pittoreske småbyen troner på en høyde. I de trange, brostensbelagte gatene er det muligheter for både kulinariske og kulturelle opplevelser. Kirkens klokke-tårn med den blå kuppelen er et av kystens landemerker og et populært motiv for mange kunstnere.

BENIDORM (7 km fra Alfaz del Pi)

BENIDORM (7 km fra Alfaz del Pi)

Benidorm var opprinnelig en liten fiskerlandsby. Den sjarmerende gamle bydelen byr på utallige tapasbarer og gode restauranter for kulinariske opplevelser. De to strendene Levante og Poniente har et høyt servicenivå, rent vann og finkornet sand. Benidorm er i dag provinsens største turistsentrum, med opptil 300.000 turister i sommermånedene. Både fornøyelsesparken Terra Mitica og Aqualandia ligger i tilknytning til byen.

GUADALEST (20 km fra Alfaz del Pi)

GUADALEST (20 km fra Alfaz del Pi)

På veien til Guadalest kan man virkelig oppleve små, sjarmerende landsbyer og et Spania utenfor allfarvei. Innlandet byr på vakre natur- og kulturopplevelser. Guadalest ligger som et ørnerede på toppen av fjellene, og har fantastisk utsikt.

VALENCIA (125 km fra Alfaz del Pi)

VALENCIA (125 km fra Alfaz del Pi)

Storbyen Valencia er regionens kultursenter. Dette er en vakker by preget av historiske monumenter, men også med et moderne museum for kunst og forskning. Valencia har en betydelig eksporthavn og stor produksjon av sitrusfrukter. I 2007 arrangerte byen den kjente regattaen America’s Cup.

VILLAJOYOSA (15 km fra Alfaz del Pi)

VILLAJOYOSA (15 km fra Alfaz del Pi)

Sjarmerende Villajoyosa er berømt for sine fargerike hus og rekken av fiskerestauranter langs strandpromenaden. Gamlebyen er et vernet historisk og kunstnerisk område. Byen rommer ellers både fine badestrender og en sjokoladefabrikk med eget museum.

bottom of page