top of page
Valgte plussleilighet

Vi har for leie i Altea, ved sjøen, en toppleilighet med 2 soverom og bad, nydelig utsikt.

Realisere drømmen

I San Rafael, Alfaz del Pi, har vi for leie en flott villa med 5 soverom, 3 bad, pent opparbeidet hage og hyggelige uteplasser.

For hele familien

EN PRAKTISK LØSNING FOR HELE FAMILIEN

Liten og stor trives på Alfaz del Sol.

 

 

Da svigerforeldrene til Roy Stian Gunnulfsen ønsket å kjøpe

en leilighet i Spania, var det for at hele familien kunne få

muligheten til å tilbringe deler av året i varmere strøk. En

leilighet på norske Alfaz del Sol, som ligger bare 45 minutter

unna flyplassen i Alicante, viste seg å være den beste løsningen

for alle parter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da familien ankom Costa Blanca nord for å se på boliger, tok de kontakt med en eiendomsmegler som viste dem flere alternative leiligheter i området.

 

-Mine svigerforeldre var på utkikk etter en leilighet som de kunne fungere i både høst, vår og vinter, og som vi kunne benytte på sommeren, sier Gunnulfsen. Vi syntes konseptet Alfaz del Sol var midt i blinken, blant annet fordi mine svigerforeldre kommer i kontakt med mennesker på sin alder som bor der på vinteren.

 

Han legger til: - Vi snakker ikke språket, så det er et stort pluss at det er et servicesenter hvor man kan få hjelp til alt mulig, og som organiserer mange aktiviteter som beboere kan bli med på. Ved tekniske behov i leiligheten, som rørlegger, elektriker eller renhold, bestiller servicekontoret dette for oss. Videre kan de ordne alle typer billetter, som for eksempel til et show i Benidorm eller til en fotballkamp i Valencia. De hjelper også med leiebil, matvarehandel og mer. Vertene på Alfaz del Sol gir en meget god service.

 

Leiligheten var også midt i blinken, og akkurat det de var på utkikk etter. -Det er norsk standard med varmekabler i gulvene. Leiligheten ligger godt til rette med god kveldssol, den har god utsikt og en stor terrasse. Det er enkelt å bevege seg rundt, og alle høyder er gjort tilgjengelig for både gåstol og rullestol. Området er avlåst med vakthold, og dette synes vi er veldig trygt.

 

Hele familien trives veldig godt på Costa Blanca nord, et område som byr på mange forskjellige aktiviteter. -Alfaz del Pi er en trivelig liten by, og Albir og Altea gir oss flotte dagsturer. Vi drar på utflukter i fjellene Benissa og Guadalest, vi drar på sjøen med vannscooter og båt, og vi nyter solen på strendene i Villajoyosa og Calpe. Dessuten har vi gode muligheter til å spille golf. Det er også mange flotte restauranter hvor vi spiser godt. Og vi har tilgang til mange aktiviteter for våre barn, som gokart, golf, vannland og zoo. Vi har alltid leiebil, så det er lett å komme seg rundt, avslutter Gunnulfsen.

 

bottom of page